JÁTRA PO GRUZÍNSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 300 g vepřových nebo kuřecích jater, 1 cibule, 3 menší kapie (červená, žlutá, zelená), aby to bylo krásně barevný, petrželka, stroužek česneku, vejce podle chuti (já dávám dvě), smetana.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová nebo kuřecí játra nakrájíme na kousky a prudce opečeme na oleji. Přidáme drobně nakrájenou cibulku, necháme zesklovatět, přidáme nakrájené kapie, přidáme nadrobno nasekanou petrželku, stroužek utřeného česneku. Směs vložíme do pekáčku, rozšleháme vejce se smetanou, zalijeme a zapékáme asi 10 minut. Příloha: Vařené brambory, pečené brambory, hranolky.



JÁTRA PO GRUZÍNSKU JÁTRA PO GRUZÍNSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1416 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz